Gjorde det klassiska höstfelet. Hoppade i aldeles för varma löparkläder. En långärmad löpartröja i lätt fleece och vindpaneler, som värmde ordentligt och med en T-shirt under det. Varma tights och långa strumpor. Phuu! Svettigt! En långärmad tröja modellen tunnare och sommartights hade varit perfekt. Utöver kläderna blev det ett skönt löppass. Det blir max ett pass löpning i veckan just nu. Höstlöpning är fint, kanske tycker kroppen som huvudet att vi ökar dosen lite innan snön kommer.

Kläder för vinterlöpning

Nike Sportwatch GPS

Nike Lunareclipse

Running

PR Thermal wind top Craft/ PR Thermal Tights Craft / Kompressionsstrumpor GoCoCo / Löpartröja Nike / Nike Pro / Sport-bh Nike / Klocka Nike Sportwatch GPS / Skor Nike Lunareclipse / Hörlurar Happy Plugs

 

2 svar på ”Kläder för höstlöpning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.