Nike har kört Run Club hela veckan, vilket kommer landa på Marathondistans för de som kört alla pass. Run The Distance Challenge: Spring 42,195km!

Som om jag inte var sugen på att springa sedan innan. Suget växer när man ser hur löparglädjen spider sig över Stockholm nu inför halvmaran. Har en kollega som ska pringa supersnabbt i helgen. Ska bli jätte spännande att följa henne. Tror att det kommer att bli en grym placering för henne bland tjejerna som allt går som det ska.

Tänker att jag själv kommer gå från noll till hundra. Hoppar på det sista och längsta passet, imorgon. 12.195km! Ganska typiskt mig. Huvudet vill så mycket. Får se om kroppen är med. Om inte annat ett bra slut på den här veckan och en bra början på helgen. HÄR på Facebook hittar ni fredagens event.

För er som inte kan vara på plats, ni kan vara en del genom Nike Running – Run The Distance Challenge på Facebook. Genom att springa löprundor och posta bilder och skärmdumpar på facebooksidan taggade med #JustDoIt och #RunTheDistance.

Posta här för att delta- https://www.facebook.com/events/513009055448449/

20130912-115112.jpg

Ett svar på ”Run the distance – #JustDoIt & #RunTheDistance.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.