Har testat att träna med viktväst för första gången. Valde några övningar som jag vet att jag kan hantera bra just för att viktvästen leder till överbelastning. Utöver min egen kroppsvikt och västen använde jag mig av gummiband. Kroppen är van mina muskler och min kroppsvikt, här fick den ytterligare några kilo att bygga med, närmare bestämt 10kg.

Västen väger som mest 10kg, det går dock att plocka ur vikter och anpassa tyngden efter vad du tänkt träna. Jag tog det väldigt försiktigt för att inte belasta kroppen på fel sätt nu när jag precis varit skadad. Vi får se om det kan ge några positiva effekter av att använda yttre belastning under träningen. Tänker att det blir lite som för Viktor när han använder badbrallor som ger mer motstånd under träning. Dock tror jag inte att hans badbyxor väger kilon.

Casall viktväst

Casall viktväst

Casall HIT viktväst

Casall HIT viktväst

Ett svar på ”Träning med viktväst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.