Vilken pangfredag. Startade sista semesterdagen med ett härligt och inspirerande frukostmöte. Rev av ett simpass. Nu tar det sig med simningen. Ledsen för allt tjat om alla mina simpass. Eller ledsen, det är så jäkla kul att simma vissa dagar nu. Idag gick det riktigt bra. Fick energi av mötet. Bastade lite och åt innan det blev ett besök hos min frisör som frågade om jag börjat tvätta håret mer nu. Simning. Vi kom överens om att jag fortsätter att simma och hon tar hand om håret. Bra! Nu blir det grill och rött.

Dagens simpass 

  • 300m insim
  • 200m teknik
  • 500m på tid (Det är en tanke jag fått kring en grej som gör att jag vill testa mig på just 500m)
  • 400m löst

Eriksdalsbadet

2 svar på ”Pangfredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.