Alltså jag kommer sakna semestern och att få leva träning. Jag tänker fortsätta att låta bilen frakta simsaker. Allt ont har någonting gott med sig. Jag tror inte att jag hade fastnat så för simningen om det inte vore för min ryggskada. Jag är mycket bättre men inte helt bra. Börjat springa lite smått och tänker skynda långsamt med det. Att träna sig iform är ingen tvekan om att det är bra. Förövrigt blir jag väldigt siminspirerad av Sim-VM, för att nämna några Sara Sjöström och Sundsvalls killen Johannes Skagius.

Dagens simpass

  • 200m insim
  • 200m med dolme
  • 200m med paddlar
  • 500m på tid
  • 200m löst

Eriksdalsbadet

Börjar känna mig mer och mer bekväm med att åka till simhallen. Ibörjan av min ”frisimskarriär” tyckte jag att det var lätt ångestladdat.

Simsaker från Speedo

Så här kan det se ut i bilen efter ett simpass när man inte åker hem direkt. Älskar semesterträning. Leva i träningskläder har jag inget emot.

Simfrisyr

Hur gör man med håret när man simmar ofta?! Jag har gett upp. Lockigt får det vara. Har inte dragit en borste genom håret nu under de mest intensiva simveckorna.

 

2 svar på ”Semesterträning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.