Jag jobbar tillsammans med min kropp för att kunna komma tillbaka till bra löprundor igen. Förra veckan blev det en runda på fyra kilometer i gott sällskap och igår blev det en kvällsrunda tillsammans med Viktors syster på det dubbla. Vi fick ihop en åtta kilometers skogrunda i snacktempo. Målet nu är att inte ha ont när jag springer. Tycker att det går riktigt bra. Tänker fortsätta att skynda långsamt nu. Hemligheten för att komma tillbaka är att träna mycket core, massor med redcore och stretcha mycket och få någon behandling då och då.

Vi har haft finbesök sedan i torsdags och när gårdagens skulle dokumenteras i bild fick jag frågan… – ”Vad gör du Åsa?”. Fick snabbt väldigt sött sällskap på bilden.

Löpning med diskbuktningar

2 svar på ”Löpning med diskbuktningar som irriterar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.