Efter hundra mil är vi äntligen i Norge och Haugesund hemma hos min bror och hans J. Eftersom vi har hund i bilen har vi valt att ta det lugnt med många stopp och en övernattning ungefär halvvägs. Fascinerande hur naturen ändrar sig bara det att vi passerat gränsen.

Gillar att ta seden dit jag kommer. Idag testade jag Rømmegrøt som tydligen är en norsk specialitet och är ungefär detsamma som gräddfil, fast med betydligt högre fetthalt, cirka 35 procent. Man kan säga att jag har ätit kanelbulle i grötform, med smör kanel och socker som tillbehör. Inte alls som min havregrynsgröt.

På söndag körs en halvironman här i Haugesund. Vi började vistelsen md att få varsin behandling av min bror som är naprapat. Galet skönt efter hundra mil i bil.

Simning

Simning

Nike Free

Hund

BMW

BMW

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

Norge

 

4 svar på ”HAUGESUND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.