Vad är majmånad utan körsbärsträd. Jag är sent ute i sammanhanget. Hur i hela friden har alla tid att titta på körsbärsträd hela dagarna?! Idag var det som bekant en lugn klämdag och jag fick till en stund i Kungsträdgården innan dagens cykelintervaller mot Sandö brygga. Konstaterar att det är fint när det blommar och grönskar.

Kungsträdgården Stockholm Kungsträdgården Stockholm Kungsträdgården Stockholm Kungsträdgården Stockholm Kungsträdgården Stockholm

Dagens intervaller ut mot Sandö brygga blev kuperade. Valde en mindre trafikerad väg med backar för att kunna fokusera på intervallerna som doock inte blev så strikta som tänkt utan det hela fick gå på känsla. Bättre än inga! Nästa gång vet jag hur vägen går. Blir mer och mer sugen på en ny cykel. Blir det ingen 2013, så är jag definitivt värd en 2014.

Landsvägscykling på Värmdö Landsvägscykling på Värmdö Landsvägscykling på VärmdöCraft cykel

Ett svar på ”Cykelintervaller”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.