Mina första simglasögon någonsin köpte jag på Intersport i somras för en billig peng inför ett ultimate-/ triathlonlopp som jag skulle delta på. Jag gick inte på något speciellt märke utan valde de billigaste eftersom jag inte simmade speciellt ofta då. De var inte speciellt sköna. De fungerade men det retade mig oerhört hur de satt. När jag började crawlkursen fick jag spunk på dem. Ja tog av mig dem så fort jag fick möjlighet.

Testade Viktors för jag tänkte att han som är proffs har säkert ett par super sköna goggles. De var så grymt osköna de som han simmar i. Trodde inte att simglasögonen skulle bli så viktiga för mig, som de har blivit. Efter första passet som jag körde i glasögonen från Speedo. De som du kan se på bilden nedan kunde jag simma utan att tänka på att jag hade dem på. För mig som ovan simmare verkade detta vara mer viktigt än för Viktor som är van att simma mycket. Det är så mycket annat som också tar fokus i början på en crawlkarriär. Kan även vara jag som är känslig.

Simglasögon från Speedo

Speedo simglasögon

Här har ni Viktors hårda goggles som skär in runt ögonen. Smaken är som baken.Simglasögon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.