Har inte simmat på några veckor nu. Idag slog jag till på långpass i simhallen, då Gustavsbergsbadet hade rekommenderat mig att komma en lördag då de flesta banorna ofta är uppbokade för kurser och simsällskapet alla vardagkvällar. Dessutom strålar solen där ute och jag tänkte då att det inte borde vara så mycket folk inne i en simhall. Ack så jag bedrog mig. Mängder med barnfamiljer som tydligen föredrar att vara inomhus. Vuxna som varken ber sina barn att duscha innan de hoppar i bassängen eller berätta att det där är en bana som man simmar på och här leker man. Bara det ger mig högpuls.

Jag lyckades spendera flera timmar i simbassängen med några avbrott. Det blev dricka vatten-/andningspauser och en kaffepaus. Dagens uppvärmning fick bli några längder bröstsim sedan tränade jag på mitt frisim. Lånade med mig Viktors dolme (den gula flytgrejen här nedan), för att låta dagens fokus ligga på armtag och andningen. Annars packades simväskan med badössa och baddräkt från Speedo i min favoritfärg. Vattenflaska, Liquid Image EGO Action kamera (som jag köpt ett vattenhus till och var tvungen att testa lite i basängen, badlakan och hygienartiklar.

Swimpink

Speedo

Liquid Image EGO Action kamera

Liquid Image EGO Action kamera

 

4 svar på ”Några timmar i simhallen”

    1. Det går framåt, tack. Skulle behöva hitta fasta träningsdagar i simhallen så kanske det går ännu mer framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.