[videofyme id=”844872″ width=”480″ height=”272″]

Coach www.vlhalsa.se filmar. Fick en nyttig lektion. Jag har mycket att jobba på. Närmare bestämt ALLT man kan tänka sig. Jag är glad att jag kommer framåt även om det inte går så snabbt. Det blir många skratt.

16 svar på ”Så här ser det ut efter 3×30 minuter på crawlkurs”

  1. Haha expert kanske är att ta i? Men tack snälla! Kul att få beröm av ett proffs. Viktor förklarade det plus tusen saker till. :D

 1. Jag förstår inte heller vad som är så tokigt, det ser ju fint ut! Men det vore jättkul om du kunde berätta vad du känner själv att du vill bli bättre på så kan jag också få några tjuvknep… :) Lycka till med simningen!

  1. Tack snälla Marre. Det kanske inte syns så tydligt på den lilla filmen. Finns mycket att jobba på. Och den känslan i kroppen efter 50m är vidrig. Ska försöka skriva något. Men det är svårt när jag inte har greppat detta helt. För be om att återkomma. :) Tack detsamma!

 2. Men hallååå, ser ju smidigt ut! Ingen förväntar sig ju snabbhet efter 3 lektioner (det kommer ju ändå) men du får det att se enkelt ut! :) Jag får kallsupskänningar efter varannan meter när jag försöker… =)

  1. haha det kanske är ok. Men jag vill ju vara bra från dag ett. ;) Ja alltså de där kallsupskänningarna verkar man få vänja sig vid. Jag fortsätter med mina vidriga kallsupar. :)

 3. Kul med lite film på simningen. Jag gick en crawlkurs förra våren och kämpar fortfarande för att bli så bra som jag vill. Fortsätt hänga i och simma så ofta du hinner/orkar, det är väldigt mycket teknik som ska nötas in!

  1. Haha ja lite kul är det. Jag hoppas på att kunna se utveckling genom att filma några pass.

   Johan har du något speciellt mål med din simning? Jag gillar att nöta och bli filmad så det borde släppa så småningom.

   Kör du med någon simtränare nu?

 4. Jag har gått 8 x 30 minuter och kommer fortfarande inte en hel längd innan jag håller på att drunkna för att jag inte får luft, så jag är duktigt avundsjuk :-)

  1. Jag kan tänka mig att det ser väldigt bra ut när du simmar. Inbillar mig att du är väldigt noggrann. Heja oss! ;)

 5. Jag vet precis vad du menar. Det kanske ser bra ut, men känslan. Den är sååå viktig. Man kämpar och kämpar. 50 meter känns som en pina. Och rätt som det är så är den där. Man kan crawla längd efter längd efter längd. Du kommer dit. Bara att nöta på. :)

  1. Å det låter helt underbart att kunna ligga där och bara nöta längder. Längtar! Tack för en inspirerande kommentar, det behövde jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.