Bland det bästa jag vet på en frukost är äggröra. Man kan ha så mycket gott till just äggröra. Det fungerar med bär, grönsaker, fisk, skaldjur, nötter och mycket annat. Hemma vet man vad man får. Men kanske inte alltid på hotell. Alla hotell har inte en fantastisk äggröra men just den här gången var den väldigt god. Äggröra och varma tomathalvor som det blev idag är en bra kombination. Något som jag annars uppskattar på frukostbordet är härlig frukt. Grape är otroligt gott och verkligen en favorit. Svartkaffe finns också ofta med på mitt frukostbord.

Har du någon frukostfavorit?

Hotellfrukost

 

6 svar på ”Vad finns på ditt frukostbord?”

 1. När jag åker hem till Norrland finns det alltid A-Fil, frusna (eller färska om det är säsong) bär som föräldrarna plockat och mammas müsli med nötter och frön på frukostbordet och det är nog min favorit.

  Fast lite äggröra är ju faktiskt aldrig fel heller….

  1. Jag har ätit gröt varje dag i stort sätt hela mitt liv till för något år sedan då det har blivit mer varierat. Men håller med. Gröt är gott!

 2. Tyvärr har jag lärt mig (av gammal hotellservitris) att många hotell gör äggröran på pulver. Läbbigt, och en förklaring till att jag ogillar det på flera ställen. Annars tar jag fyrarätters på hotell om det går! Först äggröra med några ostskivor som får smälta ovanpå, sen fruktsallad, en god yogurt och så självklart croissant med Nutella till kaffet :-) Snacka om matkoma hela förmiddagen!
  Hemma blir det gröt med skivad banan och ett kokt ägg, samt balja med te…

  1. Kul att läsa vad det blir till frukost. Äter man tillsammans med ett gäng är det väldigt sällan någon frukost är den andra lik.

   Och Ja det är så jäkla trist att det inte är riktig äggröra det bjuds på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.