I går fick jag massor med friskluft. Spenderade stora delar av dagen i en av slalombackarna här i Sundsvall tillsammans med min brorsdotter och svägerska. Jätte kul att se Wille i backen igen. HÄR kan ni se ett klipp från Åre  när han stod på skidor första gången i sitt liv. 1.5 år och med blandade känslor. Nu är han 4 år. Tiden går så otroligt snabbt. Det är verkligen livskvalité att får vara med de här stunderna. Avslutade dagen med kvällsskidåkning i spåret tillsammans med Viktor. Det fick bli en mil skidor som grädde på moset. Älskar känslan i kroppen efter att man varit ute nästan en hel dag.

Nolbybacken

Nolbybacken

Nolbybacken

Nolbybacken

 

Efter många timmar i backen blir man trött i benen. Det vet alla skidåkare.

Nolbybacken

Nolbybacken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.