Träningskläder en är en stor del i mitt liv förutom träningen. Så blir det antagligen för många som tränar mycket. Det blir viktigt med funktion men även det estetiska. Ibland önskar jag att det fanns obegränsat med tid och pengar för att kunna testa kläder undersöka mer om vad som går hem hos er. Tipsa mer och bli tipsad. Det finns många listor och jag har fastnat speciellt för en lista. Saras årets bästa lista och väljer nu även att lista mina egna ”Årets bästa”. Jag har många favoriter under året som gått. Här bjuder jag er på ett axplock av de som jag använt mig mycket av.

Årets bästa sko:

NIKE FREE RUN+ 3 SHIELD.

Årets bästa träningströja:

Ulltröja från Nike. NIKE DRI-FIT WOOL.

Årets bästa inomhusbyxor:

Från NIKE.
LEGEND TIGHT FIT Women’s Training Capris.

Årets bästa utomhusbyxor:

NIKE SWIFT Women’s Running Capris.

Årets bästa löparjacka:

Nike Element Shield och min Helly Hansen som passar både för löpning och längdskidåkning.

Årets bästa och smidigaste längdoutfit:

Från Helly Hansen. Är kanske mer en tävlingsdräkt. Den är otroligt skön.

Årets bästa underställ:

Från 2117 Seamless Set. Minimalt med sömmar. Älskart! Får bjuda på en bild vid ett annat tillfälle.

Årets bästa strumpor:

Från GoCoCo. Under de senaste tre åren har jag nästan bara haft strumpor från GoCoCo. Tycker även väldigt mycket om mina ankle socks från Nike med en lite kappa bak i hälen. NIKE ELITE CUSHION NO-SHOW TAB.

Årets bästa mössa:

Från Icebreaker. Har använt den sedan tidig höst. Håller sig torr och varm trots att den är tunn. Sitter skönt.

Årets bästa sport-bh:

NIKE PRO ESSENTIALS COMPRESSION Sports Bra. Håller även med Sara om att Casall Multisport Sports Bra är en höjdare.

Årets bästa reflexväst:

Från Kari traa. Har inte testat så många andra. Den här går att dra åt på båda sidorna i midjan vilket gör att passformen känns bättre än den gamla stora ”säcken” jag hade innan.

Årets bästa träningsredskap:

Redcord och kettlebells från Casall

2 svar på ”Årets bästa lista”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.