Imorse vaknade jag med en skön träningsvärk i kroppen efter gårdagens RedcordträningInMo.

Tisdagar =  Redcord i gruppträningsform. Det blir som personligträning fast man får dela tränaren med några få personer till. Den här träningsformen passar mig väldigt bra just nu. Jag behöver fokusera mer på mina svagheter och då är Redcord och Small Group Training ett bra upplägg och ett bra koncept.

Jessica skriver om hur hon rehabiliterar hennes kropp, vilket liknar precis det som jag dragits med ett tag. Jag ska verkligen försöka gå i hennes fotspår nu och ta hand om min kropp. Det är ju trots allt det viktigaste vi har. Oss själva och vår kropp. För att vi ska kunna ge omtanke och kärlek till våra nära och kära behöver den egna kroppen må bra.

7 svar på ”Redcordträning på InMo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.