Helgen har rullat på i en vansinnig fart iform av att åka ett par timmar söderut för att umgås med familj. Mellan goda middagar, bakverk och ett och annat vinglas har jag hunnit med ett löppass. Ibland är det skönt att bara koppla bort träning och jobb för en stund. Nu är vi tillbaka här hemma igen och träningssuget är också tillbaka. Det är viktigt att inte glömma den här pausen. När jag har haft intensiva perioder som nu behöver jag en såkallad attack-vila emellanåt. Helgen bestod av just den typen av vila.

Hur har ni spenderat er helg?

 

 

2 svar på ”Det rullar på…”

  1. Ja, jag anser att spontana viloperioder (om än på bara några dagar) är precis lika viktigt som själva träningen. Vi behöver det, kroppen behöver det.

    Min helg har haft fin blandning. I lördags blev det långpromenad för att rasta sjuklingen till sambo här hemma och igår blev det ett halvdant benpass där jag inte hann med 4 övningar innan 75 minuter box.. Avrundade det hela med en långpromenad med sjuklingen igen :-)

    1. Härligt med promenader. Det gör gott för alla oavsett dagsform. Nu blev jag påmind om att jag vill klämma in ett benpass i schemat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.