Onsdag och Nike Run Club i vanlig ordning. Ni har väl inte missat att ni kan springa med oss Alla onsdagar kl.18.00. Vi utgår från Intersport på Drottninggatan här i Stockholm. Och precis ALLA är välkomna att hänga med. För mer information besök gruppen på Facebook.

Igår blev det jag och Mattias Claesson som var Run Leaders för intervallgänget och det stod backintervaller på schemat.

Vi blev ett stort gäng på någonstans mellan tretio och fyrtio personer. Jag tog ledningen för uppvärmning till intervallbacken via Drottninggatan – Kungsgatan – Upplandsgatan mot Tegnerlunden – Dalagatan och sedan förbi Vasaparken. Vidare mot St Eriksbron och över den transporterade vi oss till trapporna ned till Kungsholmsstrand där vi sedan var vid vår backe. På plats körde Claesson några löpskolningsövingar uppför backen innan det blev dags för intervallerna.

Vilket gäng! Jäklar vad de kämpade. Alla var tokfokuserade och gjorde riktigt bra ifrån sig. Det ska tilläggas att det här är en intervallgrupp för ALLA. Man kan köra på i sitt tempo för bästa utvecklingsmöjligheter. Jag stod själv vid sidan av just det här passet och hejade fram gruppen. Backe är annars en favorit och galet jobbigt brukar det vara. Precis som det ska vara med andra ord.

Efter ett väldigt fint intervallpass körde vi nedvarvning tillbaka till Intersport på Drottningsgatan via Kungsbron, Vasagatan  och Kungsgatan.

Stort tack till alla glada Runners!

2 svar på ”Löpskolning och intervaller med Mattias Claesson”

  1. Tack för peppen igår! Det var verkligen skoj och riktigt tufft = Gillas starkt!
    Jag funderar, var det någon (kanske du) som fotade lite igår? Vore skoj att se lite bilder.

    1. Tack själv! Vilken löparglädje du har i dig. Jag fotade, men det var inte med min. Så tyvärr, inga bilder från gårdagen.

      Vi ses nästa onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.