Vår andra bröllopsdag har passerat. Vi har lämnat Sunne efter ett fantastiskt dygn på Selma Spa. Det känns som att vi har hunnit med massor det här dygnet trots att vi mest bara softat och njutit av lugnet. Det blev en utflykt till Selma Lagerlöfs hem, vi har hängt på Spat, Viktor har tagit en massage, han har sabrerat vår favoritchampagne till oss under en picknick vi gjorde innan gårdagens middag. Lyxigt och mysigt, precis som det ska vara på en bröllopsdag.

Det blev inte speciellt mycket träning förutom att jag startade den här solskensdagen med utomhusyoga. Fin start på dagen, dock blev jag besviken passet som inte alls var yoga så som jag önskar den. Inget flow, inga termer som gjorde att man kunde förstå vilken position vi skulle gå in i. Jag tror att tanken kan vara att de ska anpassa klassen och göra den väldigt enkel för hotellgästerna. Tyvärr blev det en yoga förenklad till det sämre. Det som gjorde den här yogamorgonen till en fin upplevelse var vädret och känslan att få starta dagen med att röra på kroppen utomhus i morgonsolen. Efter yogan mötte jag upp Viktor på restaurangens veranda för frukost. Jag har inte kunnat önskat en bättre start på den här dagen.

Vi blev bjudna på kombucha och en bar efter klassen.

På Sunne Spa är det lite som på Högbo Brukshotell man kan verkligen aktivera sig med en rad olika sporter och träningsformer. De har ett brett utbud med gruppträningsklasser, längdskidor, beachvolleyboll, fin natut för cykling och löpning.

4 svar på ”Ett dygn på Selma Spa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.