Lunarglide+ 4 är absolut min nya favorit på skohyllan. Nu överdriver jag verkligen inte. Det råkar vara en rejäl sko som känns molnlätta på fötterna.

Det här är den fjärde generationen av Nike LunarGlide+. I den skon använder man sig av en nyutvecklad Flywireteknik. Dessutom har man utvecklat dämpningssystemet Dynamic Support. Flywire-tekniken fungerar så att fästena för skosnörena rör sig med foten. Nu innebär Dynamic Support att sulan består av en tvådelad mellansula för att ge ännu bättre stabilitet och dämpning, med en elastisk skumkärna. Skons ovandel består av ett lager meshtyg, vilket gör att den andas och ger bra stabilitet.

Skon finns nu ute i butik för 1300 kr. Går du till Intersport på Drottninggatan kommer du även mötas av ett snyggt arrangemang iform av en gigantisk Lunarglide+ 4.

 

 

6 svar på ”Lunarglide+ 4”

  1. Dösnygga!! Är sjukt nöjd med mina hyfsat nya Lunareclipse+ 2 dock, men hade jag inte haft dom så hade jag lätt skaffat dessa.

    1. Jag gillar också Lunareclipse+ 2 väldigt mycket. 4an kanske får bli nästa sko. ;) Grymt lätta och sköna.

    1. Kul att de passade även dig Jossan. Vi måste höras innan ni åker till Norge. Har lite grejer jag vill skicka med. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.