Det är semestertider för många, vilket för de flesta inte betyder semester från träningen. Dessvärre vilar jag själv från löpningen några dagar till. Trodde att vilan skulle bestå av en vecka, men nu blir den något förlängd efter gårdagens naprapatbesök. Ni anar inte hur mycket jag saknar just löpningen. Finns det någon mer lättsam och tillgänglig träningsform?! Även om jag inte kan springa så kommer jag finnas på Nike+ Run Club ikväll.

Nike+ Run Club är helt gratis och öppet för alla som älskar att springa tillsammans med andra. Vi springer 3, 5, 7.5km och 10km. Alla rundor görs med Nike+. Kom i god tid så du hinner värma upp och välja grupp. Vi bjuder på dricka när vi kommer tillbaks efter passet.

Nike+ Run Club utgår från Intersport Drottningatan 53 varje onsdag kl. 18:00.

Jag hoppas att vi ses vi där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.