Veckans träningsplaner har förändrats allteftersom dagarna gått. I går avbokade jag den inplanerade träning för mitt naprapatbesök. Istället fick det bli ett pass i Redcord. Tio minuter planka känns betydligt kortare när man kör den i ett redskap som Redcord.

Absolut inte lättare på något sätt men mycket roligare. Upplägget för just plankan blev att jag började med ”vanlig” planka en minut, sidoplanka en minut på vardera sida. Sedan snurrade jag runt på det viset i tio minuter. Stoppade givetvis klockan under tiden det att jag snurrade för att ha koll på den effektiva planktiden.

Efter ”plankpasset” körde jag övningar som fokuserade på rygg och biceps. Det blir också en del fortsatt fokus på mage och bål, vilket är svårt att undgå för att kunna hålla bra teknik i Redcord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.