För ett tag sedan efterlyste jag yoga som jag kunde få streamad via nätet för att köra lite hemma. Fina Monika tipsade mig om yogisanonymous.com. Idag körde jag Power Hour för Charlie Samos via http://yogisanonymous.com det blev 60 minuter Vinyasa Flow. – Level 1/2.

Klassbeskrivning:
Launch your way into Ardha Chandrasana (Half Moon Pose). The sequence is set up to get you into Half Moon Pose, in a safe, systematic way. After warming up and moving through Sun Salutations A & B, the class moves through the the preparatory poses that build up to Half Moon Pose. Once you fly in Half Moon, it is to the floor for ab work, and finishing poses.

Det gick oväntat bra att ta klassen hemma via datorn. Nivån på sekvensen var lagom och Chralie är tydlig, vilket gjorde att jag inte var tvungen att kolla på klassen hela tiden. Det kändes verkligen som att han tog mig till Half Moon Pose, på ett säkert och bekvämt sätt, med en bra uppvärmning och solhälsningar.

Yogade i toksköna kläder från Kari Traa.
Linne: Krill Top och, Byxor: Krill Capri.

Peace & Stillness!

2 svar på ”Vägen till Ardha Chandrasana (Half Moon Pose).”

    1. Kul om du också får användning av tipset. Hoppas att du hittar någon klass och instruktör som passar dig Anna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.