Vad tycker du om att springa i kjol? Snyggt? Bekvämt?

Själv har jag varit ”motståndare” till ”löparkjol” länge innan jag överhuvudtaget velat testa. Har tyckt att det ser ganska tråkigt ut att springa i kjol. Jag tycker däremot att det är riktigt snyggt med stilrena löpartights. Löpartights ligger högt på min ”tropplista” utav träningsplagg just nu och har gjort det ett tag. I mina ögon krävs det att man hittar ett par tights som passar sig själv bra. Min åsikt är, att även om du hittat ett par svarta tights eller någon annan färg, är det inte säkert att de sitter snyggt eller passar din stil. Som med allt annat…

Till saken. Löparkjol.

Förra veckan fick jag bud med en löparkjol i marinoull från Icebreaker. Jag testar gärna träningskläder då det är ett av mina större intressen utöver träningen. Med de där ”undertightsen” som fanns på den här löparkjolen var det inte så farligt obekvämt som jag trodde att det skulle vara att springa i ”kjol”. Jag tycker fortfarande att ”löparkjolen” är svår. Materialet i just den här var väldigt skönt , men var det verkligen snyggt?… Är snyggt viktigt? Är löparkjol funktionellt bra på något sätt? Det är frågan som jag ställer till mig själv. På rätt tjej kanske. Men absolut inte klockren på mig själv. Fickan på kjolen och ”tillhörande” tröja var heltklart ett plus.

Om Icebreaker:

Kläderna tillverkas i merinoull för att hålla värme samtidigt som de ser till att föra bort fukten. Icebreakers kläder har utvecklats i nära samarbete med experter på merinoull. De startade sin tillverkning av underställ på mitten av -90-talet, genom Jeremy Moon från Nya Zealand. Jeremy specialiserade sig på merinoull och kontrakterade farmare på södra ön, för att få den bästa och lenaste merinoullen till sina Icebreaker produkter. Han började designa plagg med egenproducerade tyger och paketerade affärsidéen för att kunna sälja Icebreaker över hela världen.

20120606-003302.jpg

20120606-003411.jpg

20120606-003450.jpg

20120606-003510.jpg

20120606-003531.jpg

2 svar på ”Löparkjol Hot or Not?!”

  1. Hot! Älskar mina kjolar! Tycker svalare än shorts (kanske bara tur m materialet) och så piggar de upp, kul m omväxling, blir tights så det räcker ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.