Jag har lyst med min frånvaro på bloggen nu i några dagar. Har lagt pussel och levt livet, där det visade sig att pusselbiten ”bloggen” inte fick plats. Livspusslet som i mitt fall ofta består av träning, jobb, blogg, sömn, möten, mys med vänner och inte minst min älskade familj. Tack och lov ser vecka från vecka olika ut. Det är inte alltid som alla pusselbitar lägger sig på plats direkt. Vilket är en del av charmen med livspusslet.

Det är viktigt för mig att jag inte känner misslyckad på något sätt då som nu när bloggen fick vila. Det viktiga för mig är att jag följer mitt hjärta. Min bror har tagit naprapatexamen den här helgen. Och det blev otroligt lyckat. Familjen har fått gå före allt vad sociala medier heter, vilket var så värt.

Jag har lite smått följt några idoler som sprungit maran samt skummat igenom lite facebook och twitter. Har förstås saknat att blogga. Men det är också viktigt att jag kan göra det med ett lugn inombords.

Ikväll valde jag att ge mig och min kropp precis vad den önskade. Värme och kärlek, iform av dubbla pass HotMOJO. Det spelar ingen roll hur mycket löpning jag får in i schemat om jag inte ger min kropp någon form av stretch och styrka. Jag tycker att just den här release av HotMOJO är grymt skön. Ingen vila om du nu möjligen trodde det.

Gillar du HotMOJO? Eller vill testa det för första gången?

Om du inte är medlem på SATS eller är medlem på SATS, har du nu möjlighet att köra denna fantastiska klass på SATS Spårvagnshallarna i Bloggaromtranings regi, den 19 juni. För mer information titta in HÄR.

Börjar med en bild från helgens examen på Hogwarts. Eller Grand Hotel i Stockholm för att vara helt korrekt.

20120604-204516.jpg

20120604-204540.jpg

20120604-204613.jpg

20120604-204749.jpg

8 svar på ”double hot”

  1. Klart man ska prioritera det ”verkliga” livet ibland.

    Två på raken, shit pmmes frites! :) Åh, varför är det så långt till HotMojo. Planerar för en storstadsresa i sommar, då jäklar! Tyvärr inte den 19.e dock.

    1. Verkliga är verkligen prio ett. :)
      Det var galet skönt med två hotisar på raken. Säg till nästa gång du kommer ner om du vill köra så kanske vi kan ta sällis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.