Imorgon kl. 18:00 är det kick-off för Nike+ Run Club Stockholm. Klubben utgår från Intersport Drottninggatan. Löpningen kommer normalt att variera mellan tre olika rundor: City Run (3 km), Norr Mälarstrand Run (5 km) och Djurgården Run (10 km).

20120529-231850.jpg

Imorgon bjuds det på 5 km Norr Mälarstrand Run och exlusivt för morgondagen är att Kajsa Bergqvist & Mattias Claesson kommer att vara på plats för att inspirera oss.

Missa inte!

Anmäl dig här ögonabums: http://on.fb.me/KuM8Cr

20120529-231736.jpg

Foto: traningsgladje.se

10 svar på ”Ses vi på Nike+ Run Club?”

 1. Åh, jag vill så gärna vara med men har ett möte på jobbet som inte går att flytta… Ska se till att komma någon annan onsdag – superkul ju! :)

 2. åh, är så sugen men sitter på avbytarbänk tills pollenhalterna är låga igen. Vill vill springa, har så mycket energi i kroppen nu :)

  1. Nedranns pollen. Jag vet en tjej som har kört en länge d-vitaminkur ett tag nu och blivit mycket bättre med/i sina pollenbesvär. Kanske värt att testa? Läkaren blev minst sagt förvånad.

   1. Det är en ide! Köpte en förpackning multivitamin (de vanligaste) och känner redan lite effekt. Prövar och håller tummarna :)
    Har ni i nätverket funderat något mer på Lidingö tjejmil? Sugen!

    1. Härligt att det ger med sig. Just nu vet jag inte hur det blir ang Lidingöloppet. Återkommer om vi ska köra. Ha en fin dag!

 3. Nej Tyvärr kom jag adlig till vårruset igår jag har varit sjuk ifrån Söndag med feber och ont i halsen och igår började kännas lite bättre men jag var ute på en lång promenad och när jag kom in så fick jag tillbaka feber och med förskyld så de fanns ingen möjlighet. Om du ska löpa någon mera loppet eller event är de bara säga till jag deltar gärna:) speciellt nu när jag har är snart tillbaka efter en lång rehabträningn, Jag har kört de ifrån vi träffades sist ungefär så de har varit en jobbigt period så behöver någon kul att se fram emot. , Jag ville verkligen vara med och löpa med dig idag på Nike+ Run Club men får inte de riktigt än löpa för min sjukgymnast men någon veckan till sen får jag börja träna igen. Så hör gärna av dig om du ska ditt någon mera gång. Hur gick de på vårruset för dig igår? Förmodar att de var kul idag på Nike+ run Club.

  1. Henrik klokt av dig att vila och lyssna på kroppen. Rehabträningen är inte det roligaste men så värt när man gjort det. Vårruset gick helt ok. Det var prefekt löparväder. Anmäl dig till Nike Run Club när du är frisk och hel igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.