Johanna Andersson fick avsluta min yogadag igår och hon fick starta min yogadag idag. KÄRLEK med Global Yoga PLAY.

PLAY passade mig alldeles utmärkt. En lek med Superman och andra seriefigurer kontra min kropp är underbart. För mig var den här klassen en stor utmaning även om jag kunde hänga med bra, ska tilläggas hänga med bra på min nivå. Fantastiskt att jag fick ha vansinnigt kul och komma utanför min trygghetszon. Vilket gjorde att jag vågade utmana mig mer och inte vara lika rädd för att göra fel. Så som jag ofta har känt på några yogaklasser innan. Johanna kan verkligen konsten att göra yogan väldigt väldigt kul. Och då menar jag det.

Här har ni klassbeskrivningen:

För att få kontakt med vår kärna behöver vi ibland förföra den med utmaning, lek, skönhet, sanning och avkoppling. Att surfa med gravitationen och vända upp och ner på tillvaron är utmanande men spännande, samtidigt som det ökar vår blodcirkulation och ger oss mer energi! Denna klass har något för all nivåer av yogis. Fysiskt kommer du jobba med din kärna – styrka, rörlighet och balans samtidigt som din själ får skutta av glädje!

Tror att Jaime kände samma ödmjukhet som jag innan PLAY-klassen.

20120520-101236.jpg

20120520-101256.jpg

20120520-101321.jpg

20120520-101400.jpg

4 svar på ”Yoga kan vara väldigt roligt och lekfullt!”

  1. Så himla glad att du gillar hennes yoga! Två underbara kvinnor (och en man då) + fantastisk yoga – kan liksom bara bli MAGISKT!

    1. Varsågod fina Ida! Hoppas att du kommer iväg. Jag har upptäckt att det är bra för oss som springer och cyklar mycket. Dina höftböjare kommer att älska dig. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.