Den här muskelvärken efter lördagens CrossFit-pass bet sig verkligen tag i mig och mina ben. Jag har försökt röra på mig och få bort så mycket som möjligt därefter.

Gårdagens träning fick bland annat bli ett riktigt svettigt pass Iform av Hot MOJO®SATS Spårvagnshallarna.

Jag kände att det var på sin plats för lite yoga och just yoga i värme kändes som ett mycket bra allternativ. Mycket riktigt var det balsam för kroppen. Det var ny koreografi sedan jag körde det senast och just den här passade mig jätte med tanke på värken jag hade lite här och var.

Älskar MoJo yogan som är så grymt bra anpassade efter ”Svensson” som vill gå på yoga.

Kan inte tacka Monika Björn och Johanna Andersson nog för detta genialiska koncept.

20120509-072252.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.