Sara som tyvärr inte kunde hänga med oss igår kväll, kom för ett tag sedan med den briljanta idéen om att börja köra något som hon kallar Coffee run. Det började HÄR med andra ord hemma hos henne och i hennes trakter. Ett ypperligt sätt att träffa vänner på man alla har träning på agendan.

Jag började eftermiddagen med en kaffe hemma hos Jessica i väntan på ett härligt löpargäng i form av Sara, Jessica , Annika och Anna-Lena. Efter rundan bjöd Jessica på smoothie och mat. Även Fina Ella och Sofia hängde med oss efter löpningen som blev cirka 7-8 kilometer ”runt” Kungsholmen i regnet. Med ett stopp för några styrkeövingar under skatebron.

Jag och Annika matchade med våra grymt sköna Butterfly Roundneck från Kari Traa. En ny favorit i funktionshållergarderoben. Jag håller mig skönt torr trots svettiga löparrundor. Dessutom tyckte båda att våra nagelack piggade upp väldigt fint.

Bilder från gårdagen lånade av traningsgladje.se.

20120426-072011.jpg

20120426-072033.jpg

20120426-072100.jpg

20120426-072210.jpg

20120426-072226.jpg

9 svar på ”Coffee run”

  1. Jonna det är galet bra sätt att hänga på om man som vi älskar att träna tillsammans och äta. :D

  1. Ja det är ett bra sätt att umgås på. :)
   Tack va söt du är.
   Med mig är det toppen bra. Hoppas att allt är kanon med dig också.

 1. Hej Åsa!
  Jag funderar på att beställa hem en sån Kari Traa tröja som du har på dig på bilderna för jag har bara en Nike tröja i ull som såklart blir alldeles för varm nu. Annars har jag bara linnen och en tunn löparjacka att kombinera med. Jag undrar om du har någon uppskattning om när det blir för varmt för dig att ha på dig tröjan?

  1. Hej Helle,

   Ska försöka svara dig. Det här med hur varmt/kallt man tycker om att klä sig under träning skiljer sig så mycket och är så individuellt. Svaret på varför jag kan rekommendera den här Butterfly-tröjan från Kari Traa. I går när det var 17 körde jag själv med kortärmad tröja men hade lika gärna kunna haft den här långärmade. Samtidigt som jag håller mig varm i tröjan, då den reducerar svett väldigt bra samtidigt tycker jag att den är helt ok att ha när det är vårvarmt. Kan även tänka mig att jag kommer använda den här tröjan lika mycket en sommarkväll som under skidkläderna på vintern. Det bästa är att svettlukten inte sätter sig i den som den ofta gör i ”vanliga” t-shirts. :) Kari Traa har en butik på nätet. http://www.whiteplanet.no/?mapping=68&brand=KARITRAA

   Om du vill testa den innan så kan man hitta återförsäljare på hemsidan. http://www.karitraa.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.