Ja inte riktigt med Kari Traa i hög person, men med hennes reflexväst i alla fall. Nu när jag tänker efter… det hade varit fantastiskt trevligt att få en löprunda tillsammans med den Norska freestylestjärnan Kari Traa.

Det är verkligen grymt att det går mot ljusare och varmare tider nu. Löparjacka med reflexer byts ut till tunn löpartröja och reflexväst. Jag som morgonmänniska kan till och med tänka mig att jobba till lite senare tider på kvällen utan att bli stressad för att jag inte hinner/ orkar ge mig ut i mörkret. Jag tycker att det är viktigt att man syns trots att det är relativt ljust om kvällarna. Reflexvästen får hänga med istället för löparjackan som normalt har många reflexer.

Kari Traa har designat sin egen reflexväst och den är betydligt snyggare än min alldeles förstora väst som jag fick från Idrottens bokklubb för några år sedan. Det var dags för något nytt. Nu har jag en fantastiskt fin väst med en fjäril som lyser upp på min rygg.

Som många av er säkert redan förstått tycker jag att det är lite roligare att träna när man får träna snyggt. Träningskläder är ett stort intresse utöver träningen.

Fjärilen på ryggen får ni se en annan dag. Det var sjukt svårt att fota sin egen rygg.

20120424-123852.jpg

20120424-123916.jpg

4 svar på ”Kvällslöpning med Kari Traa”

  1. Haha, ja fota sin egen rygg kan väl om man har otur leda till skada, i alla fall om man är så sjukt ovig som jag :-) Västen såg fin och bekväm ut i alla fall, var har du köpt den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.