De här är i mina ögon vårens hetaste färg på träningsskor och träningskläder. Skon är inte bara i en snygg kulör den är också galet skön om du frågar mig. Äntligen lite nya färger på min skohylla!

Nike LunarEclipse+ 2 är gjord i mesh- material för att ge en bra andningsförmåga och en bekväm passform. Snörningssystemet på den här skon är designat för att vristen ska hållas på plats, vilket gör att foten sitter som gjuten inuti skon. Jag som har en ”smalare” fot älskar den här känslan då foten gifter sig med skon. Kärlek mellan fötterna och skorna

Nike är rätt ute med det grymma Adaptive Fit-systemet som ger löpare en personlig passform.

Dynamic Support systemet i mellansulan ger en on-demand support. vilket gör att mellansullan har ett varierande stöd och stötdämpning. Sulan är våffelmönstrad och fungerar lika bra på asfalt som på grus. Samt de djupa flex spåren för att ge bättre rörelseomfång och en smidig övergång från häl till tå

Som de flesta andra löparskor har den reflekterande detaljer för ökad synlighet i i mörker och svagt ljus.

Nu får det sluta regna så att jag inte behöver smutsa ner mina fina skor det första jag gör.

Är du också sugen på skon kan du hitta den på Nikes hemsida HÄR eller på Nelly.com HÄR (där jag även lånat den nedersta bilden från.)

20120330-091410.jpg

20120330-092833.jpg

3 svar på ”The Nike LunarEclipse+ 2: Stability meets cushioning!”

    1. Ja jag hyllar verkligen den hör skon både med dess färg och komfort. Jag vet tyvärr inte hur det är med storlek 34, om de finns i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.