Andra lediga dagen. Att bara få vara är helt underbart! Vi började den här dagen med en promenad i regnet. För två år sedan var det sjukt mycket snö när vi var här nere i Dalsland och firade jul. Som ni kan se bilderna här nere, skiljer det sig ”lite” Den på skidor är tagen efter samma väg får två år sedan som den utan skidor idag. Nu är det grönt och lerigt. Inte en gnutta snö inom räckhåll.

Under de här två dagarna har jag antagligen inte bjudit jätte mycket på mig själv. Utan varit lite ego och instängd. Egentid kan väl aldrig skada när man ger av sig själv mest hela tiden på jobbet och som instruktör?

En ”morgonpromenad” frukost och sedan ett pass med NTC-appen. Det känns som en bra start på dan före dan. Idag fick det bli passet som heter; GET STRONG- INTERMEDIATE- DRILL SERGEANT. Härligt pass för magen lite snällare mot rumpan som faktiskt känner av gårdagens pass. Man kanske inte kan tro att 30 minuter ska kännas, men kör man på efter upplägget som mna valt och inte maskar, då lovar jag dig att svetten lackar och det kommer kännas där det ska. Igår var benen i fokus. Idag var det mer mage.

Skulle verkligen verkligen behöva komma igång med mina långloppspass. Helst på skidor men även löpning. Jag hoppas att den här semestern kommer att göra ett lyft för träningsmotivationen. Sedan hoppas jag också att vi får snö i Stockholm för skidåkningens skull.

Den här egna tiden som jag har fått nu har varit nyttig, dels hinner jag tänka på min upplägg och hur prioriteringarna under vinter/vår 2012 ska se ut. Det är sjukt att man kan uppskatta den egna och ensamma tiden så mycket som jag faktiskt gjort de här två dagarna. I kväll fylls huset upp med både fler vuxna och barn. Det ska bli härligt nu är jag redo för julen!

Hur spenderar ni er jul?

20111223-134854.jpg

20111223-134939.jpg

20111223-135022.jpg

20111223-135135.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.