Härjedalen (Tänndalen/Hamra) betyder mycket för mig och är del av min uppväxt. Under min uppväxt var jag nämligen där alla lov och helger tillsammans med min familj, mina kusiner som också spenderade all sin ledig till till fjälls, men också tillsammans med fina klubbkamrater från Sundsvall. Det var tider det!

Tyvärr blev det mindre och mindre av just de resorna ju äldre jag blev. Under något år blev det mer snowboard och killar på agendan. Och resorna till Funäsdalen blev mer kompisresor än familjeresor. Dock trivdes jag aldrig riktigt bra med ”snowboardlivet”. Kanske för att jag aldrig var lika cool som de ”riktiga” snowboard-åkarna. Men kanske också för att jag som person är mycket familjekär av mig och har inget emot att hänga med familjen och nära vänner som man kan vara sig själv tillsammans med.

Jag älskade! Långa dagar i backen, mysiga middagar och sällskapsspel och skratt med familjen. Det är grejer det!

Nu när någon nämner Funäsdalen eller Hamra värmer det till lite extra i mitt hjärta. Så även för mina föräldrar och mina syskon. Vi har många fina minnen därifrån. Nu i Januari har pappa bestämt att vi ska åka dit och fira hans födelsedag och ha lite familjehäng som förr. Det ser jag verkligen fram emot. Skulle man kunna börja 2012 på något bättre sätt? Jag tror inte det…

Det jag egentligen ville outa i just det här inlägget är tävlingen The Chosen! För er som åker snowboard och gillar utmaningar. Missa inte Nike Snowboarding som den här säsongen släpper en perfekt plattform för alla amatör-snowboardåkare som vill ta sig ytterligare en nivå. Videotävlingen The Chosen kan du läsa mer om HÄR.

Förutom videotävlingen kommer en snowpark-tävlingsturné att köras med 9 stopp i Europa, där Funäsdalen är ett av stoppen. 14:e Januari händer det. Själv håller jag mig till skidorna. Jag försökte vara cool under en period i mitt liv och gav snowboarden en chans. Jag fick ganska snart inse att jag inte är riktigt så cool och gick snabbt tillbaka till de trygga skidorna. För visst är man lite coolare på skidor? Nä, men jag tror på att vara sig själv och följa sitt hjärta när det kommer till val här i livet.

20111222-164443.jpg

4 svar på ”The Chosen!”

    1. Tänndalen/Hamra är där vi har bott på alla lov och helger som barn. :) Var tvungen att lägga till det i inlägget. VIKTIGT! ;) Och det är i Hamra vi kommer att vistas nu i januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.