Jag deltog aldrig på någon klass under gårdagens event Best of The Best. Passade på att vila kroppen. Det kan också vara hälsa ibland. Däremot spanade jag en stund när Leon och Pernilla rockade loss med deras BODYCOMBAT-klass. Satt ner och lyssnade en stund när sprudlande Cecilia Duberg höll sin föreläsning om- När hjärnan tolkar det som att kroppen behövs och andra sanningar om varför fysisk träning gör oss smartare och lyckligare.

Och när Fredrik Sjöberg och fina Annika Sjöö lyfte taket med dera Sh’bam. Blev minst sagt sugen på att göra dem sällskap men jag skulle iväg och mysa med en bebis så det fick räcka med att andas in energin igår.

Nu däremot efter en riktigt slö dag försöker jag ladda för träning.

20111113-170712.jpg

20111113-170752.jpg

20111113-171026.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.