Veckorna rullar på i en väldig fart just nu. Jag skulle vilja vara mer aktiv här… Dela med mig av träning och annat som händer. Men tiden räcker inte riktigt till just nu. Jag är väldigt bestämd mot mig själv då det kommer att sitta vid datorn på kvällarna därav förlorar jag lite bloggtid. Sömnen är prio för att jag ska orka allt det andra. Har ett hektiskt men väldigt roligt år bakom mig och det fortsätter, men i andra former. För att det ska gåvägen blir det ännu mer viktigt för mig att jag prioriterar min sömn framförallt, kosten och givetvis träning. Jag tycker om att säga ”Ja” till att vara med på mycket. Men har också kommit till insikt att det är väldigt bra för mig att prioritera mina Ja:n.

Från det ena till det andra… Imorgon blir det ALLT FÖR HÄLSAN MÄSSAN och Best of The Best för min del.

Ses vi där?

20111111-095603.jpg

5 svar på ”Alltförhälsan-mässan och Best of The Best!”

  1. Jag försökte övertala min sambo, men jag var mer sugen på vintermässan. Hur som helst så hade absolut inte tid med det (måste få lite ordning på tomten innan snön kommer). Och jag kan ju inte köra bil, så tyvärr… Inga mässor för mig!

    1. Tack fina!, det blev ingen favorit i repris. Förra året var betydligt roligare då jag var där och tränade tillsammans med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.