Nätverket Bloggar om träning kommer under 2012 att ingå i ett samarbete med Vasaloppsorganisationen där Sofia har varit en fantastisk initiativtagare till detta. Medan sex av mina Bloggaromträning-kollegor satsar på cykelvasan den 11 augusti har jag själv valt att lägga fokus på TjejVasan den 25 februari .

Själv tycker jag att TjejVasan är ett fantastiskt skidlopp där man startar i Oxberg och tre mil senare går i mål i Mora. Jag har kört loppet ett år tidigare. Det var verkligen galet roligt. Tyvärr blev det inget 2011 då vi hade fullt upp med renovering och träningen fick lida ordentligt.

Men nu är jag taggad igen. I dagarna ska jag sätta mig ner och få hjälp med mitt träningsupplägg inför hösten och vintern. Något sent men ”bättre sent än aldrig”.

Nu hoppas vi på en bra vintersäsong i Stockholm!

20111011-164656.jpg

4 svar på ”TjejVasan”

  1. Jag är också riktigt taggad inför skidsäsongen. Har inte bestämt mig vilket lopp det blir än, men tjejvasan ligger bra till. Hoppas hoppas snön kommer även till Stockholm.

    1. Kul Sofia! Det är ett jätte kul lopp. Ju mer man tränar roligare blir det förstås att köra loppet. Just nu längtar jag som bara den att få komma igång med snöträningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.