Min samarbetspartner Holistic var med och sponsrade alla som deltog under Rosa Dygnet både i Göteborg och Stockholm. Helt fantastiskt utav dem att ge deltagarna denna pepp. Miljoner tack!

Holistic Sverige AB är ett kunskapsföretag som även utvecklar och säljer kosttillskott men också ekologisk raw food av riktigt hög kvalitet. Det var under hösten 2010 som Holistc kom med ett helt nytt produktsortiment, Holistic Raw food, består av ekologiska frukter, grönsaker, bär, nötter, frön, örter, alger och kallpressade oljor som inte hettats upp över 45 grader. Allt smakar så mycket och väldigt bra när det är Raw Food.

Läs mer på www.holistic.se/rawfood

Förutom att Holistic är väldigt stora bland terapeuter och hälsobutiker har de under senare år etablerat sig på stora träningsevent så som Super Saturday med flera. Mitt första event tillsammans Holistic och LesMills kan du läsa om  HÄR.

Holistic har i dag runt 60 olika kosttillskott. De utvecklar de flesta kosttillskotten själva, det vill säga: de skapas utifrån deras egna recept. De har ingen egen tillverkning utan använder sig av leverantörer från hela världen som klarar att leva upp till de kvalitativa kraven.

Läs mer på www.holistic.se/kosttillskott

Holistic håller även kurser och föredrag om kost och hälsa och integrativ medicin samt personlig utveckling. De flesta av kurserna är dock bara öppna för deras kunder, men det blir allt fler kurser som är öppna även för allmänheten.

Du hittar alla kurser på www.holistic.se/kurser

20111011-075312.jpg

6 svar på ”Holistc- Ett företag med stort hjärta!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.