Efter jobbet idag gick jag till Sportlife och packade hundra Holistic-påsar. För er som mot förmodan har missat att vi kör RosaDygnet Event på Sportlife Östermalm i Stockholm nu på söndag och inte har anmält sig ännu. Gör det ikväll eller imorgon eller droppa bara förbi på söndag.

Alla är välkomna! Pengarna som vi samlar in kommer att gå oavkortat till Bröstcancerfonden.

De hundra första som kommer till eventet får dessutom med sig en goodiebag från Holistic. Utöver Holistic har vi många andra grymma sponsorer som är riktigt generösa dagen till ära. Ni som cyklar Rpm kommer tillexempel att bli snyggt kittade med rpm-tröjor från LesMills så långt lagret och storlekarna räcker.

Kom och träna för den goda sakens skull!

20111007-194359.jpg

Ett svar på ”Goodiebag till de hundra första”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.