HälsoLandslaget arrangerar i samarbete med Fitness Education Scandinavian Personal Training Convention på Bosön. Du kan välja mellan 70 olika inslag inom 9 teman med 50 av landets ledande experter. Scandinavian Personal Training Convention går av stapeln den 14-16 oktober – ”det designade conventet för dig som vill leda utvecklingen inom fitness, idrott och träning”.

Oavsett om du redan är en etablerad personlig tränare, är i upptakten på din karriär, har för avsikt att ta steget ut att utbilda dig, driver anläggningar eller ärträningsintresserad, erbjuder PT-Convention med sitt unika program av hela 70 olika kvalitetsinslag inom nio teman en maximal och unik kompetensutveckling.

Mer om PT-eventet hittar du på Fitness Educations hemsida.

 

2 svar på ”Scandinavian Personal Training Convention 14-16 oktober”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.