Hej bloggvänner!

Nu när jag inte kan träna funderar jag lite extra på träningen och framtida träningsplaner, bland annat på ToppLoppet som går av stapeln i Stockholm den 1 oktober 2011. Kanske är det någon av er som läser här som inte har anmält sig ännu. Jag lovar att det kommer att bli en folkfest och en väldigt trevlig dag.

Det här loppet passar verkligen alla oavsett nybörjare eller mer avancerad löpare. Tillsammans får vi en gemensam picknick efter loppet där vi har möjlighet att nätvärka och dela erfarenheter. Lagkänslan förra året var väldigt fin och jag hoppas på detsamma även i år. Du kan välja mellan distanserna 5km och 10km. Maila till asa@vlhalsa.se om du skulle vilja ingå i mitt Team Åsa’s Träning!

Bild tagen på fjolårets Team Åsa’s träning! (Två killar saknas på bilden)

 

8 svar på ”Vill du vara med i mitt Team?”

  1. Jaaa Christer du är en given lagmedlem! Ser nog att du tränar löpning stenhårt nu. :D

 1. Åh hur roligt lät inte de! Ja som letat efter ett lopp för hösten.. men tyvärr e de lite väl långt mellan Sthlm o gbg.

  1. Typiskt Camilla. Men skulle du ångra dig och tar en weekend i Stockholm då är du självklart varmt Välkommen att vara med i mitt Team. :(

 2. Åh, det hade varit jätteroligt, nu när jag gillar att springa och allt. Men jag tror inte jag har möjlighet att åka till stora staden då tyvärr. Jag får heja från håll…

  1. Synd Johanna. Det hade varit grymt att ha dig i laget. Du är alltid välkommen om du skulle ändra dig. :)

 3. Hmm, jag funderar fortfarande på om jag ska styra upp ett eget team, eller om jag ska joina ditt helt enkelt. Jag gillar ju inte att styra upp grejer… Det lutar åt att jag springer i team Åsa tror jag :) .

  1. Jaaa Team Soffan går ihop med Åsan!!! Ingen skulle bli gladare än jag om jag får äran att ha dig i mitt Team kära du! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.