Jag har haft en väldigt bra söndag. Med låång sovmorgon, lång frukost, jag har målat lite på huset. Planerat kommande vecka och plitat ner ett och annat på papper.

Jag har även startat en härlig träningsvecka med ett utav mina favoritpass, just nu. Det började med ett kortare cykelpass på två mil. Har tyvärr inte någon tid på rundan eftersom min cykeldator verkar vara bortsprungen. När jag kom tillbaka byttes cykelskorna mot löparskor. Mina cykelskor på bilden är verkligen perfekt för den här typen av pass (med snabba byten) även om de kanske inte är de allra senaste så gillar jag dem mycket.

Löpningen blev på fem kilometer, jag verkar fortfarande ha problem med andningen på något sätt trots att jag var till min naprapat i onsdags och fick bort en mängd låsningar i bland annat bröstryggen som till och med gjorde mig svårandad när jag låg på ena sidan an kroppen och skulle sova. Där av kände jag mig begränsad till att pressa kroppen till det yttersta på löpningen. Under cyklingen fungerar det bättre.

Efter passet blev det en skön stretch. Sjukt härligt pass!

– Från iPhone

20110626-223904.jpg

20110626-224126.jpg

20110626-224153.jpg

20110626-224311.jpg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.