Tidigare i år lanserades applikationen NTC (Nike Training Club) innehållande 60 träningsprogram och över 90 övningar. Nu har du chansen att prova klassen Nike Get Fit som är baserad på appen och pågår hos SATS fram till den 19 juni. Jag ska verkligen försöka att klämma in ett pass så snart som möjligt, då jag tycker att den här typen av pass brukar vara roliga.

I dag på morgonen har jag hunnit med ett  besök på SATS Zenit. Där jag blev väl emottaggen av ett fantastiskt gäng från Nike. Maria Olofsson  Nikes stjärninstruktör från Norrland var på plats för att instruera NIKE GET FIT som för övrigt verkar vara en fantastisk klass. Tyvärr han jag köra så mycket av då jag är lite av en tidsoptimist och var tvungen att ge mig av till jobbet svida om från de färgglad träningskläderna till den mindre färgglada jobb-outfiten som och göra min plikt. Tänk att få leva i träningskläderna på heltid. Det skulle passa mig.

Du kan också  ladda ned NTC-appen gratis på iTunes. Nike Training Club tränings-app  är appen som kommer att ta dig till nästa nivå. Din personligatränare när som helst och var som helst. Kända idrottsmän och kvinnor kommer att inspirera dig.


Maria och Terese

 


Ett gäng morgonpigga och träningsglada.
Bilder tagna med min otroligt värdelösa kamera.

7 svar på ”Nike Training Club”

    1. Tyvärr var jag med så kort stund eftersom jobbet kallade. Maria är grym som instruktör. :)

  1. Verkar jätteroligt! :)

    Och det där med att jobba i träningskläder ÄR skönt, men sen har man inget att ta på sig till vardags. Fördelar & nackdelar med allt..

    1. Anna hoppas att du får möjlighet att köra passet sen när lilla magen är borta. :)
      Ja du har så rätt för och nackdelar med det mesta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.