Jag vill börja med att säga att ni som deltog på eventet den 19e mars som arrangerades av Bloggar om träning (Jessica, Sara och mig) Ni är fantastiska! Eventet på WorldClass i Vasastan gav Stockholms hemlösa 6964 riksdaler, inklusive euros och en ensam dollar.

Det här var ett event där alla som ville, fick träna så mycket som det fanns utrymme för den dagen och till en valfri slant (minimum tio kronor). Pengarna är som sagt räknade och har nu gått till Stadsmissionen och deras arbete för de hemlösa i Stockholm.

Miljoner tack till er som deltog och bidrog! Vi hade fantastiskt kul och vill givetvis göra om detta igen. För att slå nya rekord och kunna fortsätta att hjälpa de som har det tufft behöver vi också er hjälp.

  • Vad skulle du vilja träna på ett liknande event?
  • Något Ni saknade i år?
  • Andra synpunkter? Alla feedback är välkommet!

5 svar på ”Nu är pengarna räknade och vi fick in 6 964 kronor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.