Viktor (min man) har legat i feber två dagar, idag var han äntligen piggare och vi tog sällskap till skidspåret på Värmdövallen. Det var helt okej spår dock lite mjukt i stavisättningen men annars var väldigt nöjd med dagens åk. Min kropp kändes pigg men jag är långt ifrån den form jag var i förra året den här tiden.

Det var verkligen jätte kul att få träna med mannen, vilket inte händer ofta nuförtiden. Det blev mer utav den varan förr. Det var bättre förr, eller vad brukar man säga? Haha! Det bästa med att träna med Viktor är att jag får så otroligt bra feedback på teknik vilket man sällan tänker på när man åker själv. Jag har mycket att slipa på där just nu, och ”konstigt” nog har jag tappat massor från förra året. Man blir verkligen bra på det man tränar.

Viktor lite framför mig i spåret. Under en del av dagens pass låg jag och drog. Själv tyckte jag att jag körde på bra och mitt mål med just det varvet blev att åka fatt två män som låg ganska långt framför oss och det lyckades jag med. När jag efter varvet berättade det för Viktor lite halv nöjd fick jag en kontring att han hade haft det jätte behagligt bakom mig och att han hade tänkt att han skulle köra ikapp dem vid ett krön någon kilometer tidigare. Okej då jag erkänner lite att, Viktor kanske var en aningens starkare än mig i spåret just idag trots feber bakom sig. Men bara idag, *host*.

– Privata bilder

3 svar på ”Kärlek i skidspåret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.