Som ni vet var jag inte alls sugen på att träna i går  till att börja med jag kände mig trött och ville bara vara för mig själv. Men jag visste också att inställningen skulle ändras när jag väl kom igång. Och visst blev det så!

Jag ställde mig på löpbandet i 20 minuter innan för att värma upp innan det blev dags för Body Balance med Jessica. Nu kändes det i kroppen att löpningen har fått lida ett tag. Nu vill jag komma igång igen, på riktigt!

Det var heller inte igår som jag körde Body Balance eller någon liknande klass, för den delen. Vilken ENERGI- boost för kroppen. Det var fantastiskt skönt att få gå igenom kroppen och få tid på sig att komma in i rörelser där jag är lite begränsad eller snarare mycket begränsad i.

Klassen blev som en dröm tackvare, Jessica när hon tog igenom oss med hennes lugna och behagliga röst. Hon fick mig att lämna allt annat ute. Jag kunde gå in för att fokusera på mig och det som jag var där för. Som alltid har Jessan humor och glimten i ögat. Love her for that!

Vi min sida hade jag två riktigt grymma tjejer Träningsglädjen her self och MarathonMia.

Jag gillade verkligen den här korren (koreografin). Säger som Sara, synd att det är ny snart. Men jag har hört från säkra källor att den som kommer nu ska vara riktigt bra och det utlovas mer stretch. Vilket kommer att betyda mer Åsa på Body Balance.

Efter klassen blev det en matbit och planeringsmöte inför vårens bästa! Nämligen Bloggaromträning.se! Snart blir det officiellt och som vi har längtat!

Bild på oss lånad av Mia.

2 svar på ”Bloggaromträning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.