när man får springa av sig.

Jag gjorde det idag igen! Jag spang eller kanske mer joggade, 7,2 kilometrar. Plus ett antal kilometrar till. Jag gillar verkligen det här med att kunna träna och springa precis när jag känner för det. Precis så har jag haft det två dagar nu och att kan köra på som jag vill. I dag var föret mer plogat och mindre snö just på ”banan”. Det blev en helt annan löpning. Skönt för jag är nämligen barnsligt förtjust i variation.

Efter en veckas sjukdom är jag SÅ motiverad till träning. Jag vet knappt var jag ska börja med allt jag vill göra inom träningen. Tur att jag har några dagar med gott om tid för att reda ut det här i mitt huvud. Kroppen vill mycket nu!

Är inte vinterlandskap i solsken värmande och helt underbart vackert?!

Min man som är grym på att valla längdskidor. Ja han är faktiskt makalöst duktig på att valla skidor utan att överdriva.

Han har under kvällen lånat lite plats och tagit hand om våra skidor. Viktor var min coach inför TjejVasan förra året och skötte jobbet perfekt både materiellt och med träningen. Jag blev otroligt sugen på att ta mig ut.

Här på (vlhalsa.blogspot.com) har Viktor skrivit hur helgen under TjejVasan var ur hans perspektiv.

4 svar på ”Livet är fantastisk…”

    1. Tack Anna. Jag fullkomligt älskar att springa ute i naturen. Ingen terapi i världen kan slå detta. Jag lovar! Tragiskt att vi inte ordinerar mer utav detta till patienter som mår psykiskt dåligt. Eller?

    1. Nä, jag vet! :D
      Som jag skrev till Anna här ovan….

      Ingen terapi i världen kan slå detta. Jag lovar! Tragiskt att vi inte ordinerar mer utav detta till patienter som mår psykiskt dåligt. Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.