Äntligen har jag gjort mitt första träningspass sedan i torsdags när jag gick och blev sjuk. Jag har sprungit 7.2 helt fantastiskt härliga kilometrar i djupsnö. Skönt att må bra igen, men det är snorigt och stundvis lite tyngre att andas. Löpturen fick bli i en lugn och behaglig takt. Det blev en del löpning på tå, dagen till ära för att ta sig fram i den djupa snön.

Vilken härlig terapi det att springa ensam i skogen.  Allt jag hörde var mina andetag och kvittrande fåglar i olika toner. Helt fantastiskt! Det skulle vara synd att ha musik i öronen ett sånt här tillfälle som i dag.

Började dagen med att bli bjuden på en annorlunda frukost. Grahamsgröt på mjölk och till det bärmos gjord på jordgubbar och grädde.

Efter det var jag otroligt laddad för att ta mig ut i mina löparskor. När jag hade sprungit, blev det stjärtlappsåkning och sparkåkning med barn som gav massor med energi och lycka.


Är inte stjärtlapparna väldigt fina i dag?

I dag kommer jag att njuta av härlig mat och äta det som bjuds. I dag bjuds det på kalkon och det doftar redan helt magiskt gott.

Igår blev vi bjudna på soppa på musslor och efterföljande skaldjur i form av havskräftor och räkor från Göteborg.

Ska försöka att bli lite fin också. Fånig bild, men det bjuder jag på.

Hepp hepp på er!

6 svar på ”Wonderful SnowRunning!”

  1. Åh vad härligt! Hoppas att förkylningen inte tar om som den gjorde för mig efter min ”lugna” löpning i början av förra veckan…
    Stor kram!

  2. Skönt att du är frisk igen; och just såg jag att du också sprungit idag också – härligt!
    Kalkonen såg verkligen god ut, blir ju liksom inte av att man gör sådana saker hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.