Något som jag får ”ångra” i dag. Jag kände mig lite risig i går. Ni vet så där lite snuvig och tung i huvudet, men bara till och från under dagen. Stundvis mådde jag riktigt bra. Det var alltså inget jag tänkte på speciellt mycket på. Var jue bara lite hängig och tänkte att lite dans säkert skulle få mig på banan igen.

Men i dag ligger jag hemma i sängen och kurerar mig. Jag är sällan hemma från jobbet. I natt kände jag dock att nu får det bli en dag i sängen, eftersom jag inte kunde sova då jag mådde allmänt jobbigt.

Det har sprakat i hela huvudet, ena stunden var jag i behov av nässpray och andra stunden gjorde det ont överallt och Alvedon blev ett nödvändigt ont. Den där spikmattan som jag skröt om här på bloggen igår, den kunde jag bara glömma med tanke på hur öm jag var över hela kroppen.

Jag är dock glad över att jag var med en super härlig Dance Aerobics för  Jorge Mix & Louise Stapel innan jag avslutade gårdagen. Det var en grymt skön energi i salen! De bjöd oss deltagare på en härlig blandning av deras respektive koreografier. Ja det var riktigt kul!

Vladimir var där med sin filmkamera och förevigade klassen. Jag måste verkligen ge Vladimir en eloge för att han är så duktig på att dokumentera alla träningstillfällen han befinner sig på. Både då det gäller bild och film. Många inom bloggbranschen använder sig av hans material.  Jag tycker att det är barnsligt kul med bilder och filmer så jag vill tacka lite extra för hans fina material. Här kommer lite av gårdagens klass som han filmade.

Nu ska jag sova vidare för i morgon är det Nyårsafton och det vill jag fira med mina fina vänner så de så kroppen!

4 svar på ”Jorge Mix & Louise Stapel – Dance Aerobics”

    1. Ja visst är det Suzan! Jag säger hela tiden att jag ska bli
      bättre på att filma. Kanske blir något för nästa år.;)

  1. Tack fina Åsa, ibland går det åt massa med timmar. Men som du säger, stunden blir förevigt, helt ovärderligt, =)

    Synd jag missar bara själv att fastna på mina video-inspelningar. Jag var ju där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.