Ingen har väl missat att det är rea här och var just nu i mellandagarna. Själv är jag inte speciellt förtjust i just SALE. Mest för att jag inte gillar trängseln som blir på stan , snabba och hastiga köp som oftast görs i kombination med stressen. Men däremot gillar jag självklart prislappen på rean och vad passar då inte bättre än näthandel.

Eftersom jag gärna shoppar träningskläder surfar jag runt på nikes hemsida som har en shopp speciellt för rean. Det passar mig alldeles utmärkt!

5 svar på ”Work Out In Colour- SALE!”

    1. Tack Anna! Tyvärr är inte jag så duktig att jag kan fixa så snygg design själv. Men Jessica hon kan hon. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.