Läser en bok med just den titeln nu…

”– Det var för få som hånglade då, mest bara värmlänningar och stockholmare. Med hångel menar jag att man ska vara mindre rädd och våga saker i vardagen och jag tycker vi är ännu ängsligare i dag än för tio, 20 och 30 år sedan. Det är manualer och processer och vi blir ännu mer strömlinjeformade och då blir det väldigt trångt i mitten.”

Vem vill inte våga mer?!


3 svar på ”HÅNGLA MER”

  1. Jag har boken man har faktiskt inte läst den än, kommenterar istället din bild: så fin!!
    Jag hittade hit via Sara och era skidäventyr, ser direkt att jag vill återkomma. Som om jag behövde ännu en blogg att bli beroende av…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.