Med anledning av min rubrik kanske ni tror att det kommer fantastiska cykelbilder från vinterlandet. Tyvärr inte. Jag har inte kommit dit med min cykel. Bar väg och sommar, det är för mig magisk cykling! Även om jag är känd för i bekantskapskretsen för just, #åsaväder = att gå igång på snöstorm.

Att kämpa för mig, ger mer än att inte kämpa. Att inte kämpa, det är som att ge upp. Jag skulle säga utveckling som innefattar tårar och frustration oftast ger ett grymt resultat och en rad fantastiska erfarenheter.

Gillar terräng på många sätt och tycker att mountainbike är mycket likt alpint på en rad olika områden. Skulle med min bakgrund kunna vara ett bra komplement för mig…

Teknik. Fokus. Bålstabilitet. Benstyrka.

Älskar vinter. MEN. När det kommer till min vintercykling, då kommer min motivationssvacka som ett brev på posten. Traineer, javisst! Men när den här svackan kommer, då är jag tacksam över att Jessica och hennes magiska cykelklasser finns. Eftermiddagens cykling med Jessica och i sällskap av Caroline, som jag lärde känna under träningslägret på Mallorca i våras, det var en boost!

Att komma in i en svacka oavsett träning, jobb eller privatliv ger så otroligt mycket! När man är i svackan, då är det inte lika tydligt. När svackan tydliggörs och lösningen kommer, .

vintercykling

Jessica i sitt esse. Få instruktörer som klår henne i cykelsalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.